Slanker door sporten?

Veel bewegen en nauwelijks eten; sommige mensen gaan er drastisch tegenaan om van hun overtollige kilo’s verlost te raken. Ze beseffen niet dat ze met een hongerdieet hun kans op succes juist verkleinen.

Sportende dames AfvallenNijmegen

We willen allemaal graag een slanke lijn, maar toch wordt de gemiddelde Nederlander jaar na jaar zwaarder. We spenderen een fortuin aan afslankpillen, nutteloze fatburners en andere afslankhulpjes, maar we bewegen  steeds minder en eten te veel. Als je dan wilt afslanken, lijkt de remedie: heel veel bewegen en heel weinig eten. Maar dat houdt geen mens vol. Hoe kan het dan wel?

De enige echte oplossing is meestal een combinatie van meer bewegen en anders eten. Dat je te zwaar bent geworden heb je meestal niet te danken aan het verorberen van grote porties voedsel, maar vooral aan de vele kleine beetjes tussendoor. Het komt er dus op aan welke keuze je maakt in voeding en meer energie te verbranden met bewegen.

Diëten zijn commerciële succesnummers, maar op den duur leiden ze tot geen of heel beperkt gewichtsverlies. Ruim 70% van het gewicht dat je tijdens de eerste drie dagen van je dieet verliest, is vocht. Vochtverlies heeft natuurlijk niets met afslanken te maken. Zodra je stopt met het dieet, drink je het verloren gewicht er zo weer bij, zodat je inspanning zinloos is geweest.

Wil jij graag leren hoe je een betere keuze kan maken in je voeding? En een bewegingsschema op maat? Wil jij beter resultaat? Dan is het unieke 12-weken-traject van New-Motion iets voor jou. Het 12-weken-traject bestaat o.a. uit een verfrissende nieuwe kijk op voeding en leefstijl. Nieuwe eetpatronen worden aangeleerd en zijn na je 12-weken gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse leven.

Ik ga je in beweging brengen en je leren hoe je met eerlijke, mooie en waardige producten een geweldig leven kunt hebben. Met als eindresultaat een gezond, fit en slank lichaam. Door dit unieke programma te volgen ontstaat er een verandering in je stofwisseling die ervoor zorgt, dat je lichaam in balans komt. Je valt af zonder een ingewikkeld dieet te volgen.

Al snel zal je meer energie krijgen en kom je beter in je vel te zitten, waardoor je eigenwaarde zal vergroten!

  • Energievoorraad gaat omhoog
  • Je krijgt een jonger uitstraling door gezonde producten te eten
  • Je gaat niet minder eten, je blijft royaal eten
  • Het is geen dieet, maar een andere leefwijze

New-Motion, samen met je voedingscoach in beweging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s