Over Caroline

Eigen ervaring

“Ik weet waarover ik praat, als ervaringsdeskundige. Mijn strijd tegen overgewicht begon in de zomer van 2010. Na het zien van mijn vakantiefoto’s op het strand wist ik dat ik zo niet verder wilde. Voor het eerst in mijn leven begon ik met een dieet, maar zodra ik de teugels liet vieren, kwamen de kilo’s er weer aan. Een tweede variant werd gestart maar ook hierbij is mijn ervaring dat, zodra je stopt, de kilo’s erbij komen. Een dieet is geen langetermijnoplossing, aanpassing van je levensstijl is dat wel!”

Opleiding en kennis

Ik vroeg me af welk eten energie brengt en welk eten energie kost. Daarom ben ik me gaan verdiepen in voeding. Om me nog meer te bekwamen ben ik seminars en opleidingen gaan volgen. Het resultaat is de oprichting van New-Motion, een nieuwe beweging. Samen met jou breng ik een verandering aan in je huidige voedingspatroonmet een energiek, fit en slank lichaam als gevolg.

 

Voorlichting en coaching

Caroline AfvallenNijmegenIn het voorjaar van 2011 heb ik mijn baan opgegeven om mijn droom te verwezenlijken. Ik begon met het schrijven van een programma Fit opschool, waarmee ik voorlichting geef aan bovenbouwleerlingen. Dit is een enorm succes, want kinderen weten vaak niet wat ze eten en wat dat voor hun lichaam betekent.

“Caroline vindt het heerlijk om mensen te coachen naar een gezonde levensstijl. Door een aanpassing in haar voedingspatroon is haar gezondheidsniveau nu hoog en heeft ze daar dagelijks plezier van”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s